torsdag 3. juni 2010

Ut på tur

I dag da jeg skulle lufte hunden, kom jeg på at jeg hadde glemt å ta den korte hundelenken ut av bilen .og bilen var på jobb med mannen... Først ble jeg litt irritert på meg selv, men så kom jeg på at jeg hadde en krok, og stoffer nok til  å sy en ny hundelenke! Så tenkt så gjort, ....fram med stoffer ,og kniver, på med strykjærn og symaskin ,og en halv time senere..valla.... kunne vi gå tur med den nye hundelenken!! :0) 

Før vi gikk  måtte Laika være modell, men  det var ikke hun glad for , hun var helt klar for en luftetur. Det var nesten som jeg hørte henne sukke... hehe..
Er forresten begynt på et strikke prosjekt....4 kommentarer:

 1. So lur du er, då.......og rask.
  Sit og lurer på kva rase Laika er, kan det vere border collie?

  SvarSlett
 2. Vet du, det der hadde jeg ikke kommet på om du hadde brekt armen min. Så LURT! Men skulle jeg ha sydd noe sånt så hadde jeg brukt hele dagen og det hadde ikke blitt noen tur.
  Ikke for det - jeg sydde en gang et skjørt av gardinene mine da jeg skulle ut på byn og ikke hadde noe å ha på meg - men det var i min villeste ungdom.

  Jeg er sikker på at du vil like å strikke med de pinnene. Det går så mye glattere enn på sånne vanlige og maskesne faller ikke av like lett. Blir spennende å se hva du strikker.

  Jeg skal ut i solen.

  SvarSlett
 3. Hei.Så lurt.Kjempe fint.Skal bli kjekt å se strikke prosjekte ditt.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 4. Stilig. Håper den holder litt rykk og napping

  SvarSlett