søndag 13. juni 2010

Snart ferietid

Da jeg fikk bursdagsgaven fra min søster, ble jeg kjempeglad!
Både for gaven og det som  lå ekstra inni! 
Hun hadde rydda på loftet, og hadde funnet noe orange stoff til meg! En gardin ( vet ikke helt hva det blir men det kommer senere) og et putetrekk! Joho!! Tuuusen takk!!!
Viste med en gang hva jeg ville bruke noe av putetrekket til!  Men jeg måtte tenke og tegne litt, før jeg fant ut hvordan jeg skulle lage denne!
Det  er to separate lommer i den! 
Skal ha den for å samle papirer når vi drar til Danmark! Det ble en del reservasjoner, som må skrives ut, og da er det greit å ha en reisemappe for å samle viktige papirer :0)
Reisemappen er sydd etter en ide' som jeg så hos Toruns hobbyblogg!  Hun er en kjempeflink dame som syr masse flott, og hun selger mye av det hun lager!! En tur innom henne er å annbefale!5 kommentarer:

 1. Så fine fargar det var på den!

  (Takk for koselig kommentar i bloggen min!)

  SvarSlett
 2. Den blei jo kjempe fin!
  Og du gratulerer med dagen i etterskudd! Håper du hadde en fin dag. Önsker deg en super fin uke og sender en stor klem til deg!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen din :o)
  Kjempekoselig med hjemmelagede gaver - de er absolutt de beste !

  SvarSlett
 4. Snedig liten sak. Jeg har for første gang i mitt liv sydd en veske med lommer og glidelås inni og plantene på kjøkkenet (hvor symaskinen står) har vel enda ikke kommet seg etter alle banneord og utagerende oppførsel. Noe så inni hampen pirkete og vanskelig. Men når jeg har fått roet meg - og plantene - så skal jeg forsøke meg igjen.

  Ha en super dag.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen!
  Så kjekt å lese at du lar deg inspirere av det jeg lager til selv å gå igang.
  Det gjorde meg glad å lese.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett