mandag 7. juni 2010

Tusen takk

Jeg glemte å si i går tusen takk for koselige kommentarer på min Give Away! Men NÅ sier jeg det!!! :0) 
Tusen takk!

Som sagt så var min bursdag i går!  
Først på dagen dro vi ned til en strand, sammen med gode venner/naboer. Der grilla vi og kosa oss! Ungene bada litt, men det var en vind som var veldig kald, så da var det godt å kunne varme seg inni et vindtelt som vi satte opp! 
Da vi kom hjem laga vi til jordbær (som ble kjøpt på tur hjem) og fløte som vi hadde til desert ute på altanen. mmmmmm  ..


Litt senere kom to veninner over til et glass vin! De hadde med en pakke med masse pakker inni..hehe Brukte ca 1/2 time på å pakke opp!! ( De hadde fått med seg at jeg liker masse pakker.. :0) ) Jett om vi fikk oss en god latter, men det var bare ting jeg faktisk trengte!! 

Hadde jo og fått gave fra mann og ungen!  Fra dem fikk jeg gavekort, slik at jeg kunne velge litt selv! Så i dag var jeg å kjøpte meg en bordpeis, biopeis fra ungene! Flott ikke sant!! 

Eller så er det blitt klær til meg fra mannen.Akkurat det jeg ønska!!! :0).
I allefall hadde jeg en flott bursdag sammen med familie og venner!!

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg begynt på et strikke prosjekt! Pinnene er helt nydelige å strikke på! "Myke" og glatte! Angrer ikke på at det ble invistert i disse! Strengen mellom pinnene er og helt knall. Den snurrer seg ikke slik som den gjør på de andre rundpinnene som jeg har, da de sansynligvis er laget av silikon, for den er myk og god, og henger ned der den skal!!

4 kommentarer:

 1. Så masse fint du har fått! Der er vel vel fortjent tenker jeg :)
  De ser og høres kjempe bra ut de pinnene dine, vurderer sterkt å få tak i sånn selv :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse! Så flott at det ble en hyggelig dag med masse presanger. Der superoppskrift på en god bursta' det.

  Ja, er ikke de pinnene fine å strikke med? Jeg har prøvd mine gamle et par ganger, bare for morro skyld og det er rett og slett fælt. For ikke så snakke om at man slipper og ha en kasse med hundreogørten forskjellige pinner stående.

  Nå gleder jeg meg til å få se hva du strikker.

  Ha en riktig god natt.

  SvarSlett
 3. Høres ut som en toppers dag, akkurat sånn bursdager skal være :)

  SvarSlett
 4. Hei.Gratulerer så mye med dagen som var.Så mye fint du fikk.Koselig med bursdag med sine.Skal bli kjekt å se strikkingen ferdig.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett