tirsdag 19. mai 2009
Så var mai kommet, med alt denne måneden bringer med seg!

Deilig med litt varmere dager hvor man kan sitte ute i sola og vifte med tærne, og bare kose seg i varmen. Sitte ute sammen med yngste, og bare nyte livet noen minutter.

Konfirmasjoner er jo og noe som hører mai til. Var innom Kort og Godt, som har butikk på Gandal, og ble inspirert. Har ikke laga alt for mange kort før, men jeg ble veldig fornøyd med dette.


Jeg brukte et papir som var dobbelsidig trykk på, og brettet konvolutten. Teksten er stemplet på. Syntes dette var så gøy, at jeg laga et lite kort til en veninne som fylte år 17 mai, av restene.Dette kortet er ikke så stort, men det ble litt koselig. Det ble i allefall godt mottatt.


17 mai feiringen gikk og smertefritt. Først var det barnetoget nede i Sandnes , Så var det lunch hos gode venner, før det bar ned til folketoget hvor yngste var med. Det hadde meldt regn, men det kom heldigvis ikke før på kvelden, men da var man kommet inn og bare satt og koste seg.


4 kommentarer:

 1. Så flotte kort! Skjønner at du driver med litt av hvert av hobby?! Har lagt deg inn i bloglines hos meg - så jeg følger med :o)

  og så jeg som var i Stavanger og Sandnes i fjor høst! Hadde jeg visst om deg så hadde jeg tittet innom, garantert.

  SvarSlett
 2. Så koselige maibilder. Og kjempefine kort!

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig kommentar inne på bloggen min. Jeg blir alltid like glad når noen legger igjen en - for da finner jeg jo bloggene deres også. Det er koselig med nye bekjentskaper. :)

  Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 4. Nydelige kort du har laget og så mye annet koslig å fint å se her hos deg! Ha en flott helg med eller uten garn, pinner, nål og tråd...

  SvarSlett