tirsdag 9. juni 2009

er det en stun siden jeg var inne og oppdaterte, men jeg har ikke hatt helt hobby tørske alikavell. Har dilla og dalla litt med diverse...
Jeg har funnet frem noe rækved, som jeg har hatt med fra Lofoten. Denne har jeg mala med hvit maling og skrevet Velkommen på. Det er og kommet streng på, slik at jeg kunne henge den opp. Ferdigbilde kommer senere!

Har og feiret burdag, og fra mann og unger, fikk jeg dette kamera, en D90, med et 3 timers innføringskur, he he, som jeg sårt trenger...
Men jeg ble innmari glad..! Har allerede prøvd det litt, men bare sånn hjemme.
Jeg elsker å ta bilder, og til nå har det blitt mobilen som har vært mitt hjelpemiddel, men kameraet der har 5mp, så bildene har vært gode.


Til middag hadde jeg ønska meg stekte torsketunger, og det fikk jeg servert etter jobb! Nam Nam.. ekte lofottorsk, som svigerbror hadde med ned da de var her i mars.
Jeg hadde champagne til... mmmmmJeg var og innom et liten tur på "sy gleden" nede i Sandnes, og der hadde de laga denne typen toalettmappe. Da jeg kom hjem, laga jeg denne uten mønster, men de selger mønster pakker der.
Denne blir bare en prototype, da jeg slet litt med å få undertråden fin...

Men jeg regner med dere ser ideen! Oppå lokket er det brodert fast perler. Jeg skal lage et etui til, men da skal jeg tilpasse det til solbrillene..har jeg rota i gamle klær! Dette skjørtet fikk jeg da jeg var 6 år. Det er håndsydd, av en dame fra Sørvågen, Lofoten. Jeg var så kry! Jeg var flere ganger innom hos henne slik at hun kunne ta mål .

Det var litt vemodig å sprette det opp, men , men.. nå kommer det litt bedre til nytte,enn bare å ligge der og samle støv!Stoffet er litt grovt med små blomster på, så det egna seg godt til en veske..

Jeg satt de blå rutene sammen med et grønt lin stoff, som faktisk er noen gamle gardiner..
Satt en dag og leste på noen blogger, og fant oppskrift på en veske som jeg syntes var så flott.
Her på denne adressen http://lappeklipp.blogspot.com/2009/04/nu-syr-vi-en-vaska-av-kvadrater.html fant jeg oppskriften på vesken! Den blir ikke så veldig stor, men det kan man kanskje regulere med å ha kvadratene større. Verd å stikke innom!!

1 kommentar:

  1. For et flott kamera! Heldige deg. Og travel har du vært også. Jeg tror nå livet består av dilling og dalling for det meste, jeg da. Jeg liker det sånn jeg. Frem for Dill og Dall.

    Du kan tro jeg har hatt problemer med å forklare DH hva Torsketunger er. Han rister bare på hodet og påstår nordmenn er sprø. Romerne spiste lerketunger, sier han - og se bare hvordandet gikk med dem. Men chamagne går til begge deler, vil jeg tro.

    Sånn sydame var jeg hos også. Jeg husker det var en knallfin kjole i stripete stoff og sydd sånn at stripene gikk forskjellige veier. Men jeg vet ikke hvor den ble av. Hadde vært litt morsomt å ha klærne mine fra den gangen.

    Jeg har så lyst til å sy lapper jeg også, har stoff liggende til og med. Men jeg får ikke begynt. Tror jeg har en sperre eller noe sånt. Men din ble flott, herlige farger også. og sminkepungen var nydelig. Flink er du.

    SvarSlett