søndag 3. mai 2009
For noen uker siden hadde vi en langweekend i Aberdeen. Egentlig bare jeg og yngset hadde langweekeng, mens mannen var på jobb der borte. Hadde noen fine dager, hvor vi var litt i byen og på besøk hos kolegaer av min mann. Veldig koslig å få komme på besøk! Var hos 2 forskjellige, og begge bodde i veldig gamle stein hus.. veldig kalde stein hus...


Det ene huset var bygd på sent 17 og tidlig 1800 tallet. Veggene var ca 50cm tykke, og det var 27 rom i dette huset. I hus nr 2 fikk vi tatt noen fine bilder foran peisen av yngste. I det fleste rommene er det peis, som de brukte til oppvarming, så hun syntes det var godt å sitte forran den og varme seg
Ellers så er egentlig Aberdeen en pen by, men ikke så veldig mye farger utenom fargene på blomstene. Alt er bygd med stein, og dermed er byen ganske grå.
Det ble jo og tid til litt byvandring hvor vi så på byningene , og sjoppet litt. Det siste var faktisk minimalt.. men det var jo masse som fristet.
Nede i byen har de bygd om 3 kirker til barer, disko og kasinoer. Var inne i den ene bare for å se.. kult.... he he... Denne som jeg har bilde av her, er en kirke.

1 kommentar:

  1. Har du adressen til de ombygde kirkene? Vi er en jentegjeng som skal til Aberdeen i august og har lyst å gå i en av disse kirkene:) Andre anbefalinger? På forhand takk!!
    Mvh Katrine Ødegård. katrine-odeg@hotmail.com

    SvarSlett