torsdag 24. november 2011

røde vanter

I går hadde jeg den store ryddedagne oppe på loftet/ kvisten! Du store min hvor mye rart man samler på! Må jo ærlig si at det ble noen sekker med søppel! Har og funnet ut at når mine unger får barn, trenger di ikke kjøpe leker til dem... for det er bare å komme hit å hente! Får meg ikke til å kvitte meg med dem, så det må nå bare stå der :0)

Det jeg og fant var disse vantene! Dette er mine første vanter som jeg har stikket for en del år tilbake! Passe godt nå når det lakker mot jul, siden de er rød, og jeg liker rødt i jula!!

Nå er det tid for en snartur på Ikea, for å kjøpe mer pepperkakedeig, slik at vi kan bake litt i helga,minsta og jeg! Vi har laga tradisjon med å bake pepperkaker og spille plutti pott :0) første søndag i advent. 
Veldig kjekt!!

3 kommentarer:

 1. Å, så koselig ! Eg og eldste dattera har brukt å lage "julemannja" - kakemenn, men dei siste åra har ho dessverre ikkje hatt anledning (hakke tid for.....)til å bake sammen med mamma. Ho jobber i kulturskolen :)) Så det har blitt til at eg baker og gir bort:) Men det var skikkelig koselig, håper vi kan ta opp tradisjonen igjen :)

  Leiker, ja her hos oss også. Eg heller har ikkje klart å kaste. Ein samlar på så masse rart og leikene tar ikkje så stor plass. Trur jentene mine setter pris på det. Og til våren blir eg bestemor, og det skal bli koselig å dra fram leikene til vesle gutten når han kjem på besøk :)

  Er så glad for koselige kommentarer, tusen takk:)

  Kos dokke med spikke, sage,lime,banke......

  SvarSlett
 2. Den som sparer den har - sa man gjerne før i verden. Og det er jo sant også det da. :)

  Kos dere av alle krefter. Det er sunt.

  SvarSlett
 3. Kjekt å ta vare på ungane sine gamle leikar, og dei kjem nok til nytte og hygge når barnebarna kjem.

  SvarSlett