onsdag 16. mars 2011

Laika

Det er flere som har spurt meg om hvilken rase Laika er! 
Så her er et lite innlegg om henne!
Hun er blanding av Bordercollie og Buhund! 
Det er 90% bordercollie, og resten buhund. Hun har søsken som er langhåret,  selv er hun korthåret, men fargene til bordercollie! 
Hun er skikkelig flink, og som andre bordercollie hunder, er hun veldig lettlært. 
Krever at det skjer noe rundt henne ellers så blir hun rastløs. Er lydig og kan godt være løs uten å stikke av! Kunne godt tengt meg å hatt henne til ability trening,sånn for gøy, men vet ikke helt hvor, og så jobber vi en del kvelder så...
 På to av bildne er hun sammen med sin bror som var på besøk i fjor sommer.Han er en god del større enn henne, og langhåret!

Er gal etter baller, pinner,knutetau og frisbee :0) 
Det kan hun leke med hele tiden! 
Kast og hent er hennes ynglingsting!
Er å flink å søke etter ting vi gjemmer for henne! Det er morro å se når hun søker, for hun går systematisk til verk! Og finner alltid det som hun leter etter!
Nå er det tur tid! Og været er nydelig, så vi gleder oss!
Fortsatt en fin dag til dere som er innom!! 

5 kommentarer:

 1. Det er så koselig med hund.Vi har selv en Flatcoated retriever hann som heter Ricco.Han er snart 14 mnd. å vi har tenkt å prøve han på agility, men må vente til han har tatt rtg. av hoftene. Ellers får du kose deg videre med hund og håndarbeide.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Fant dette på nettet: http://www.kursagenten.no/3/Agility-1100.aspx?sted=Rogaland Det finnes Agility-kurs i Rogaland.

  SvarSlett
 3. Flinke fine Laika! Sånn ein god venn å ha.

  Har laget mange bjørkehjerter og kranser, har hengebjørk i hagen. Det er lurt å plukke kvister på ein fuktig dag eller bløyte de i vann før bøying. Bruker bare kvister fra bakken. prøvde å forklare ein gang for lenge siden på bloggen se her om du vil;-)

  http://mirashjorne.blogspot.com/2009/12/litt-rdt-og-dagens-bjrkehjerte.html#comments

  Eller.

  http://mirashjorne.blogspot.com/2009/12/ka-brakjen-skulle-brukes-til.html#comments

  Ønsker deg ein fin torsdag.
  Klem,

  SvarSlett
 4. Laika var en aldeles flott hund:-))Man trenger slett ikke være renraset for å se ut som verdens beste gullklump!! Selv har jeg hatt hund i alle år, sist ei rottweiler som var verdens snilleste hund. Nå er det katter som gjelder. Stakkars katter, de blir behandla som en hune...hehe...Vi går turer og koser oss.
  Ha en strålende torsdag.

  SvarSlett
 5. Åh, Laika-hunden din er så herlig !

  Ønsker deg ei herlig helg:)

  SvarSlett