tirsdag 15. mars 2011

En hærlig dag..

I dag har jeg hatt med meg hunden i "skogen" 
ikke så langt unna hjemmefra,  å tatt bilder, og sanket litt greiner!
Det er en flott gammel og grønn steinmur der, og jeg måtte bare sette hunden forran og ta bilder!
Det er litt morro, for hun sitter i ro, og er riktig så fotogen!
Det har vært fint ute i dag med 7 grader og riktig så vårlig! Håper det ikke blir så mye mer vinter nå, for her nede er de fleste klar for vår!!
På tilbaketuren plukte jeg med meg en del lange flotte greiner, som lå på bakken under en hengebjørk ! 
Jeg hadde lyst til å prøve å lage meg en krans av disse lange greinene, men det var litt vanskelig,for jeg skulle nok ha tatt direkte fra treet, og ikke dem som hadde falt av..for de var litt tørre og knakk lett! 
Jeg brukte samme måte å lage kransen på, som jeg brukte som barn å lage krans av løvetann..Har ikke gjort noe slikt før med greiner, så jeg syns den ser ok ut! Prøvde å forme den litt mer som et hjerte..med litt fantasi kan man se at det er hjert ish... :0) he he
Blir nok å forme den litt tilbake til rund..og sette på litt små kongler ,som pynt, som jeg og fant ! 
Skulle ønske jeg kunne lage hjerte, for det synes jeg er så flott, men jeg ane ikke hvordan man skal få til å forme det! 
Noen tips??
Fortsatt flott tirsdag!

4 kommentarer:

 1. Åh, den som kunne vore med deg og vovven på den turen ! Her er det sørpe og teleblaute vegar.

  For en fotogen hund. Eg trur slike fotogene hundar veit akkurat kva dei gjer når dei stiller seg opp slik. Dei elsker å bli beskua og beundra ! Og med god grunn ! Nydelig hund !

  Nydelig var kvistehjertet ditt også. Eg kan ikkje lage slike kranser, og eg kunne godt ha tenkt meg å lært det. Eg var innom "Anne på Moseplassen", koselig blogg, ho hadde besøk og laga ein video om ei som kunne dette. Kanskje du finn tips der :)

  Klem frå Petrine som har hatt datatrøbbel igjen, men fekk ei kjekk gut på Elkjøp til å fikse det. Det var tull etter at Pcn var på verkstad.

  Ja, ja, men no trur eg det skal ha ordna seg!

  Stor vårklem frå Petrine som kosar seg med filtenåla og ser på den fine dåsen eg fekk !! Den står på arbeidsbordet mitt !

  (uff dette vart då ein lang og ustrukturert kommentar)

  SvarSlett
 2. Å for en herlig hund! Og fin vårstemning, her i nord ligger snøen tjukk, langt ned til mosen altså! Fint kvisthjerte, blir bra med pynt på dette :)

  SvarSlett
 3. Ståltråd i konstruksjonen, kanskje? Hadde du vært litt nærmere meg, kunne du fått noen sveisetråder å hjelpe deg med ;)
  Vovser er fine turkamerater. Er det ren Boarder Collie dere har?

  SvarSlett
 4. Fine turbilder, men jeg blir helt overrasket over at dere ikke har snø... Her ligger den fremdeles meterhøy, og det kommer stadig påfyll fra oven.

  Takk for hyggelig bursdagshilsen i bloggen min, du lot virkelig gratulasjonene strømme på som jeg ba om ;D

  SvarSlett