torsdag 16. september 2010

Snart ei ny uke gått..

Tenk så fort dagen raser avgårde! Ikke lenge til det er jul.. og jaggu var ikke det tydelige tegn i går i avisa på det og.. 3 sider med julebordannonser.. Det er nesten så panikken tar meg... men bare nesten! Har jo sagt at jeg skal være ferdig med kjolen til jul.. pluss alt det andre, pluss at jeg skal ut og reise i over 3 uker.pluss pluss pluss...
men her er hvor langt jeg er kommet på kjolen..
 Er faktisk begynt med flettene i midjen.. og d..går  saktet... Er jeg ikke treg fra før så..Er egent lig stolt av at jeg ikke har gitt opp enda! Lysten til å strikke ferdig er der! Jobber mye kvelder, så på formidagen er det hus, hund og dill, og kveldene liker jeg å sitte foran tv sammen med resten av gjengen..
I går fylte en av lærlignen våre 18 år , og rett før jeg skulle på jobb fant jeg ut jeg skulle lage et kort til henne! Det er laget helt enkelt med litt distress ink på et hvit ark, og på den ..Tja hva heter det, i allefall den som ligger oppå. (liker Tim Holtz sine metoder) Litt  embossing ( vet ikke hva det heter på norsk) , med hvitt på fronten og 
med blank på sommerfulen inni. Ellers stempel med tekst!
sååå.... har jeg.....
fått 40 års krise muligens.. hehe
Har i allefall fått min første tatovering!! Har hatt lyst på en i maaaange år!! 
Ja!!!! Det var vondt! he he!
Dere skal få se bilde av den når den er grodd! 
Nå skal jeg, se om jeg finner noen ullsokker, for det var litt småkalt på beina, sette meg ned med en varm kopp kaffe og bla i noen julebøker som jeg har leita fram! Og så er det jobbing i kveld!!
Ha en flott dag folkens!!

5 kommentarer:

 1. Sånn flettestrikking bruker å gå trekt hos meg også, trøsten får være at det blir jo så fint (til slutt). Og tatovering og greier!!! :o)

  SvarSlett
 2. Så flink du er som fortsetter og strikke, selv pleier jeg og gi opp når bålen er klar og det er dags for armene.På 80 tallet strikket jeg en del mohair gensere og det gikk faktisk bra :o)
  Kortet ser kjempe fint ut!
  Vet du jeg fyllte 40 i juni men ennå ingen 40 års krise, men sönnen sier "mamma jeg lurer på når du får 40 års krise" han er vist sikker på att alle får en sånn *ler* vi får vel se, men noen tatovering blir det ikke i allefall.
  Önsker deg en fin helg og sender deg en varm klem!

  SvarSlett
 3. 40-årskrise altså? hmm, jaja.. en tattis er jo kult da! Flott kort forresten :o) Flink du.

  SvarSlett
 4. Stilig med tatovering!
  Så bra at du ikke har gitt opp kjolen. Den kommer til å bli så fin!

  SvarSlett
 5. Jeg heier på deg, det er fremdeles leeenge til jul! Du har tre måneder på deg, så det går bra.

  Gratulerer med tatovering, men jeg følger ikke i ditt fotspor. Har allerede fylt 40 jeg ;)

  SvarSlett