torsdag 25. mars 2010

I formiddag kjørte jeg mannen på jobb på Stavanger flyplass, (det er han som flyr den prikken du kan se midt på bildet hehe..) og siden jeg skulle ned ved solastranden, fant jeg ut at jeg kunne ta med meg hunden, og gåmeg en tur der nede!
Som dere kanskje har fått med derer så er våren kommet her nede, og det var hele 12 grader og nesten ikke vind på stranden! Helt hærlig!
Hunden elske å være ute, og koser seg når hun kan løpe litt fritt, og da vi var på stranden, var det ikke andre der så jeg lot henne løpe fritt. Hun bryr seg ikke om fuglene så da synes jeg det er ok!

Bølgene skvulpet og lagde de hærligste lyder, så man kjenner roen kommer...Da jeg kom hjem lå det en pakke i posten til meg!!! Å.. hvor jeg var spent! Jeg hadde meldt meg på Ullhedina
sin Pay it Forward! Og for en pakke jeg fikk!

Det var de hærligste og flotteste lestene (sokkene) som jeg noen gang har fått. En stor sjokolade ,med chilli..mmmmmm (den ble åpnet med en gang....) 4 treknapper med blomstret mønster, en
notisbok og en pakke for å lage en kopp sjokolade!! Helt hærlig... Jeg elsker sjokolade, er faktisk litt knappegal... og ingenting er så godt som å ta på gode ull lester når jeg er kald på beina!! (og det er jeg ofte).. Så tusen takk til Ullhedina!!

Men nå skal jeg sette i gang med det jeg egentlig skulle gjøre.. Lage kjøtt suppe..hummm for første gang.. hehe.. Mått bare vise hva jeg hadde fått først,
Så dere får ha en fortsatt flott dag videre! :)4 kommentarer:

 1. Vi er så heldige som bor i denne delen av Norge.
  Idag har det vært skikkelig vårlig, ja. Deilig!
  Ønsker deg en riktig god påske!

  SvarSlett
 2. Ja det har vært herlig noen dager nå, merkelig når det plutaelig er 12 + får jo helt svettekav :O)
  Deilig å gå på stranden når været er slik, og med et slikt flott følge da går turen som en lek.

  Kjempefin gave du har fått fra Ruth. Hun er dyktig med strikkepinnene den dama der.

  Her har påskeferien begynt, var komt på hytta og innstallert meg der så blir hunden syk. Til dyrlegen i full fart, nå har hun fatt kontrastvæske og skal i røntgen halv ti i kveld.

  Så nå sitter jeg hjemme så da får jeg fordrive tiden på dataen.
  Ønsker deg en fin påske!!

  SvarSlett
 3. Hei! Koselig att du ville bli med på min give away! Koselig blogg du har. Klem fra Rachel

  SvarSlett
 4. Solastranda skulle ejg gjerne ha fått opplevd, har bare sett den oppe fra et fly ;)

  En riktig god påske til deg og den vakre hunden ;)

  SvarSlett