tirsdag 2. mars 2010
Jeg har funnet fram mine gamle decupage saker!
Var innom en butikk som selger panduro ting, og der lå egg som man kunne dekorere på!! Fristelsen ble for stor, og dermet ble det med noen egg hjem!

Skulle først male disse tre, men oppdaga, da jeg skulle finne frem manlingen min, at...akk o' ve.. all malingen min var tørka inn, utenom 1.. men sånn er det vell når det er lenge siden jeg brukte dem! Heldigvis var decupage limet ok!!

Malte eggene, før jeg dekorerte med decupage! Synes det er gøy, for like ting, kan bli så innmari forskjellig! Blonder og band hadde jeg, og bare fjær ble kjøpt.. Utrolig hva man har når man har hatt hobbydilla noen år..

Det største egget har jeg brukt maling, avis og servijet, lys bloneband rundt,og tilslutt limt på brune fjær.
Det mellomste, maling og servijet, mørk blonde, brune fjær,og det minste, maling og glanspapir sølvfarget bånd og brune fjær!
Syntes egentlig selv de ble litt søte! Må bare kjøpe meg mer maling ( :) ) så skal jeg lage noen til! For dette var kjekt!

3 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fine egg.Ja av og til kommer fristelsen til å kjøpe.På hobby butikk er det vertfall lett for å falle for fristelsen.Kjekt det å unne seg noe i ny og ne er låv det.Ha en kjempe fin Onsdag.Klem fra Bodil...♥♥

  SvarSlett
 2. Takk for besøk hos meg. Nydelige påskeegg du har laget.

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte. De har ikke sånne egg her. Ikke sånne som mankan fylle selv, bare sånne som er lagd av sjokolade og de er kjedelige.

  Du ble med på Pay it forwarden min og jeg trenger adressen din. Du finner e-mail adr. min inne på "profilen" min i bloggen.

  SvarSlett