torsdag 29. oktober 2009

Endelig!!
endelig begynner influesaen å slippe taket. Hoster noe enda, men ikke værre enn at man kan pusle litt med en ufo som jeg har hatt liggende leeenge. Men nå er det bare noen tråder som må festes og klippes, så er disse klare til bruk.
Jeg sydde disse spisebrikkene for ca 2 år siden, men ble så plaga da jeg skulle sy rundt kanten, at etter oppspretting nr 2, la jeg dem bort. Nå da formen ikke har vært den beste, har dette vært et passende arbeid, da det er en del håndsøm.
da spisebrikkene var ferdige nå i går, hadde jeg lyst å sy noe annet.. og siden jeg har kjøpt oppsriften på Tilda engelen, så måtte jeg jo bare prøve meg litt. Gravde litt i tøybunken (for jeg har ikke brukt tilda stoff, bare kronen) sydde litt, og nå i dag ble denne prinsessen født. Syntes hun ble søt jeg, men hun så mest ut som en and under syingen..hehe..
Fant frem en bit rekved, som jeg mala velkommen på, så nå sitter hun trappa og ønsker velkommen inn til oss!
Hun måtte jo ha en jobb å gjøre!Tilsluttmå jeg vise frem mine høst roser.. Fant ideen f inne hos troll og ting Som hadde linke videre til
Denne siden!
Tok meg en liten tur ut for å lufte meg
noen minutter og plukka noen blader som jeg prøvde meg på!

Hadde jeg skulle hatt selvskap, ville jeg pynta med slike, for disse var kjekke å lage. Skikkelig høst roser!

1 kommentar:

  1. Gratulere med ferdige UFOer; er det ikke en herlig følelse...
    Jeg har også allerede gått til anskaffelse av årets julemagasiner, og gleder meg til å krype opp i sofakroken med dem en dag det er stille i huset:-)

    SvarSlett