torsdag 13. september 2012

Endelig tilbake

Har hatt en laaaang blogg sperre. Har rett og slett ikke hatt lyst til å blogge. Kanskje fordi vi har drevet med en del her hjemme. Mannen har skiftet bordkledning , etterisolert og malt hele huset og da blir det litt forefallende arbeid rundt om kring for meg og.. hehe 

Jeg har og jobbet en del på butikken, så da får man kanskje litt nok inni mellom! Men jeg stoor trives! Det er sååå kjekt! 
I alle fall...
Jeg har laget en del kort i sommer, men de er alle solg .. hi hi.. ganske fantastisk når noen liker det du lager og har lyst å betale for det! 

Vi fikk inn noen små fuglehus her om dagen og jeg måtte jo bare kjøpe ett med meg hjem for å dekorer..
ååå så kjekt..
Jeg var og så heldig å få et stempel av min sjef, Gitte,som hun har designt,  med 2 mus som henger i en grein.Samtidig fikk vi inn en punch av Martha Stewert som jeg bare mååååte prøve

Så det ble ett julekort. Martha Stewert punsjen lager små greiner,(heter branch) som jeg har limt oppå greinen som var på stempelet for å få litt dimensjon, og så hadde jeg limputer under musene og julekulen slik at de og kom litt opp.. De er fargelagt med promaker tusjer, og så hadde jeg decupage lim på dem og da popper liksom fargen litt. Kjempelett men utrolig effektivt. Har og brukt dice fra spellbinders.Snøfnugget er og Martha Stewert punch.

Jentungen fikk seg en skoledag bok som jeg laga til henne..

Her har jeg brukt masse forskjellige papirer som jeg har satt sammen til en bok. Hun likte den godt, og ei veninne har ønska seg en slik til jul hehe.. Tror nok at hun skal få en..

Tilslutt et lite bryllupskort.
Fikk inn en dies fra Marianne Design, med et sjampagne glass, og her er et av kortenen jeg laga...

Så det var litt av det som jeg har gjort i det siste. Har strikka meg ei lue, men den må jeg vise senere for jeg har ikke tatt bilde av den enda.

Det meste av det jeg har brukt kan du finne på nettbutikken til Kreative Hender as, eller kom gjerne innom butikken på magneten kjøpesenter, på Ålgård :0)

Ha en fin dag der ute!!
Takk for at du stakk innom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar