tirsdag 3. april 2012

ullmannen min er ferdig

Endelig fikk jeg ferdig min første ullmann.. 
Morro å lage denne, og se personligheten kommer frem.
Dette er Charlie
En livlig liten kar
med en god rund mage, og klær som ikke er helt passe.. Han har og ett lett underbitt og lesper litt når han prater. hehe
Lurte lenge på hvordan jeg skulle få klær på han, men jeg tova dem rett på.. vet ikke om det er det man gjør, men man lærer litt etter hvert.

Jeg har og laget et gutte kort.
Helt enkelt
men jeg synes det ble ok.
Hadde og en slik lomme inni, hvor jeg la litt penger til han som fylte år.


 Embrossa først den tagen med blank embrossing, så malte jeg over med akrylmaling, som jeg straks tørka litt bort, da kom teksten frem. Jeg hadde og litt lysere maling på, som jeg tørka vekk for å få et litt mer skittent utseende. Dette skal forestille en baklomme på en kjeledres :0)

2 kommentarer:

  1. Absolutt helt fabelaktig. Det er rett og slett ikke til å tro at du er nesten nybegynner Du er SÅ flink. Skikkelig imponert jeg nå.

    SvarSlett
  2. Charlie er heilt topp. Festlig uttrykk, ein virkelig luring dette. Du er flink !! Eg også bruker å filte klærne til kroppen slik du har gjort det. Trur ikkje det er noko fast fasit på korleis ein gjer det. Står ganske fritt til å gjere det på den måten ein vil. Lykke til vidare med neste nålefilteprosjekt :)) og ei riktig God Påske:)

    SvarSlett