tirsdag 20. juli 2010

Et lite uhell..

Lørdag var det så mørkt,vått og trist at jeg fant frem kubbelys, og tente dem...Hadde hatt dette lyset tent en time, og da så det slik ut....

 Og gulvet slik.....

men det gikk heldigvis lett av..brukte en stekespade for å skrape det løs med. Kan se at det fortsatt litt  skinn i gulvet, men det er alt. Ble ganske så overgitt da jeg så hva som hadde skjedd..

En liten barselgave har  blitt laget,
til en kollega av meg...

Ole Brum kjører moped laget av bleier, håndkle, vaskekluter,flaske, sokker og en leke! 
Er kjempestolt av denne!! :0)
Hun fikk en liten gutt i natt, så denne måtte lages i blått!
Gratulerer henne så mye!!3 kommentarer:

 1. Usj, stearin kan være noe søl. Jeg gjorde det samme (eller - rettere sagt - stearinlyset gjorde-) med et som sto oppe på vedovnen og jeg hadde stearin over hele den. Det luktet ikke så godt da jeg fyrte i den etter det.
  Men på gulvet er det enklere. Legg en avis oppå og stryk noen ganger over den med et varmt strykejern. Da trekker det inn i papiret.

  Så masse fint du har lagd. Du har vært skikkelig dyktig du - i sommervarmen. Og den turen til Danmark ser herlig ut. Jeg har lurt litt på en ferie der. Vi må jo kunne ta en ferje over til Holland og kjøre opp derfra. Damark er jo deilig da. :)

  Frosken utenfor er DØD. Noen må ha tråkket på den og det eneste jeg syns er verre enn levende frosk er død frosk. Jeg kommer meg vel aldri ut gjennom den døren mer. JEg får klatre ut gjennom kjøkkenvinuet. URGH og URGH

  Ha en fin uke

  SvarSlett
 2. Så stilig barselgave - hva du kan! Nydelig sett du har sydd i fleece også.

  Stearinlyset ditt viser faktum at de ikke kan gåes ifra, men passes på mens de brenner.

  SvarSlett
 3. Hei.Så trasi.Bra att du fikk det bort.Nydelig barneleke.Du er kjempe flink.Ha en riktig fin Tirsdag og Sommer videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett