onsdag 27. januar 2010
Ønsker dere alle sammen et riktig godt nytt år!! Bedre sent enn aldri!!

Året starta med god mat og trivelig selskap!
En uke inn i året dro gemalen og jeg til England. Første stopp var London, nærmere bestemt Paddington.Kom fram til en by som badet i sol!! Bodde et steinkast fra stasjonen, og det var veldig praktisk, for da var det bare å gå til hotellet! Etter innsjekking , mat og en liten hvil, var det ut å gå! Fant ut at vi ville gå ned til London eye, så det ble invistert i et kart over London. Utrolig praktisk!! :)
Det var en kjempeflott tur ( som tok litt over en time 1 vei) ned til" the eye" , men akk og ve.. Da vi kom frem fant vi ut at de hadde stengt julet, på grunn av snø... Snø?? Ikke snedde det, og ikke var det snø på marka.. men de hadde vel ikke pigger på julene som drar julet rundt..ha ha.... for det var -4 gr.Og jeg som virkelig hadde manna meg opp til å gå i høyden.. for jeg liker ikke høyder..,
men jeg fikk nå i allefall tatt bilder av det! Så nå var det bare å gå tilbake, etter en deilig fransk vaffel, med krem og jordbær mmmmm...
Vi kunne ha tatt subwayen tilbake, men vi ville se litt mer av byen, men det angra vi litt på da vi kom til hotellet.. for begge hadda da gått i vonde sko, og hadde flotte gangsår!!!
Til sammen hadde turen tatt nesten 4 timer.. :0)
Etter 3 dager i London dro vi til Farnborogh. DER var det snø..
Gemalen skulle på jobb der, så jeg slappa av på hotellet med han var på jobb! Hærlig! Var ikke så mye ute der, så dermed ble det ikke tatt noen bilder.. Hotellet lå litt sånn i utkanten av byen så det var ikke alt for mye heller å ta bilder av..en parkeringsplass.. hehe

Etter en uke hjemme, ble jeg på nytt innlagt på Sykehuset.. Har en blindtarm som de sålangt ikke vil opperere. Den blir så betent at de kan ikke gjøre noe annet enn å gi meg antibiotika. Dette har påvirka det meste hos meg. Har gått med vondt lenge, og lysta til å skape noe har liksom ikke vært tilstede på en stund, men håpe dette snart snur.. Kjenner at ting blir litt lettere ettervert, men blir raskt sliten av små ting enda.. Så når jeg nå blir bra, håpe jeg de bestemmer seg til å opperer den vekk!
Derfor har det heller ikke blitt så veldig mye blogging hos meg, men jeg har vært litt innom dere å sett på alt det flotte dere lager!!
forhåpentligvis blir det ikke lenge til jeg kan vise frem ting jeg har laget..
O arbeidslyst kom til meg, her skal du IKKE motstand finne!! :0)


3 kommentarer:

 1. Det snedde så mye her i julen at de har lagd flere dokumentarprogrammer om det. For det var totalt krise og landet stoppet nesten opp. Men du vet at for oss nordmenn så er liksom ikke 2 cm sne det helt store. Eller at det SER ut som om det KAN sne. Men her er det ille det.
  Men det var fint å høre at dere hadde en hyggelig tur.

  Jeg håper du raskt blir bedre. Det er ikke det minste hyggelig å gå rundt å hangle. Og blindtarmer er vonde. Jeg ble kvitt min for noen få år siden og jeg savner den ikke det minste.

  Ha en super helg.

  SvarSlett
 2. Hei.Godt nytt år.Høres ikke godt ut med blintarmen.Håper du får hjelp.Takk for titten fra London.Har så lyst dit en gang.Håper det blir.Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Høres ut som en fin tur.
  Ønsker deg god bedring!

  SvarSlett