mandag 14. desember 2009

Alle hjerter gleder seg!!

Jeg har prøvd meg på noen hjerter i år! Ikke det letteste å sy, for å få dem fin.. hadde ett par som så litt ut som de hadde eselører, men etterhvert så kom det seg.
Har ikke tatt bilde av alle, men disse ble jeg veldig fornøyd med!
dem med brunt bånd, har jeg brukt stempel på samme sort stoff, som hjertet er sydd med, og satte blondebånd, som jeg sydde på hjertet.


fredag 11. desember 2009

Nå nærmer det seg....
Alle håper på en hvit jul, men i Rogaland lar sneen vente på seg, så vi kjøpte likegodt en snømann.. Han står nå med lys i hodet og hopper i vinden!!











Har vært sammen med nabokona og hatt bakedag. Du verden hvor produktiv man kan være hvis man bare står litt på. Vi fikk laga
2 omganger krumkaker, og 3 andre sorter og en snack.. Lunch diska hun og opp med. Alt dette uten stress, på under 4 timer :)
En kjempekoslig formidag!!


torsdag 3. desember 2009

Bare en liten kjapp titt på adventkalenderene .. ikke gode bilder, men ..
Jeg glemte å ta bilde av den ene kalenderen før jeg hadde hengt pakkene på, men denne er yngste sin. Den er brodert av min svigerinne for noen år siden. Jeg begynte litt selv, men jeg har ikke tålmodighet til slik brodering..hehe.

Den andre har jeg laget selv.. Den ble til i 1991, da elste var året. Den er laget av treknapper som jeg malte ansikter på , og så er det klipt ut i filt resten. Jeg brukte ganske lang tid på denne, men jeg koste meg masse med denne!!
Skal legge inn flere bilder senere.. :)