mandag 23. februar 2009

Har nå fått min herlige symaskin i hus igjen. Var borte på Tananger hos Kaktus Quilt og henta den. Der er det 2 flotte damer som jobber, og de har en fantastisk innholdsrik butikk.. Hvis noen er i Stavanger området, så anbefales denne quilte butikken på det sterkeste. Denne gangen klarte jeg å lavære å kjøpe noe, men det var kjempevanskelig. Den bare oppleves!!! Link finnes på sidenav..

mandag 16. februar 2009

I dag har jeg vært hos tannlege.. Hummm det er ikke billig.

Føler jeg er kommet i reprasjons alderen. Har fått min ege krone..rene kongeligheten he he...bare det at min krone er det ingen som ser.

Sitter å prøver å finne arbeidslysten. Har jo syrommet som ikke enda er ferdig, men når det er så mye rot, går liksom luften ut av meg..
Men jeg gleder jo meg til å bli ferdig, så det er bare å stå på..

Det å være kreativ kan jo være så mangt.
Her er det yngste med ei veninne som leker med lego. Her er det mange timer med kreativitet. Morsomt å sitte på sidelinjen å lytte på dem.

søndag 15. februar 2009




Utrolig nok så har sneen blitt liggende i en hel uke. Det har vært så lyst og fint. Nesten litt følese av tidlig påske.
Det har og gitt mulighet for mange flotte bilder. Dette er ett av dem.
Yngste hadde så lyst til å lære seg noe nytt å koke, så nå har vi fått vår egen eggerøre spesialist.
Hun synes det er kjempekjekt å kokelere på kjøkkent,så i denne uken har det blitt en del eggerøre til kvelds, å den har smakt ypperlig.





Dette penalet laga jeg til skolestart. Det er 2 til som ser lik ut, og alle tre går i samme klasse. For at de skulle vite hvem som eide hvilke ,quiltet jeg navn på hjertene som du kan se litt av. Damene ble veldig begeistret.







må jeg fortelle om siste prosjektet til min kjære. Han fant ut at jeg trengte litt mer plass til mine hobby og sy prosjekter, så nå har han satt opp en liten benke til seg selv hvor han kan ha pc'en sin på. Senere skal jeg vise min arbeidsplass... den er adskillig større enn hva han har..Vi er ikke helt ferdi enda, men jeg får det innmari bra.

søndag 8. februar 2009


Utrolig nok har vi fått sny.

Fredag starta det å sne, så i går var ungene og laga denne vakre snøkvinnen. Nesen er gullerot, munn og øyenbryn er sukkererter, og øyne er druer. Vikelig fruktbar...



Etterhvert ble den demontert og flytta ned til naboen, og da de rulla den ned ble den jo større...

Da vi våkna i dag var det et fantastisk vær ute. Etter at mor hadde fått frokost på sengen ,pakka vi sekken med akebrett, kaffe, brus, sjokolade og appelsin, og til ...jepp... stranda vi dro.
Vi har aka og kosa oss, og tatt masse bilder. Mannen tok ca 500 bilder så, Hurra for digitalkamera. Jeg bruker bare mitt mobilkamera.




Her er det yngste som er nesten kom seg ned før hun snurra rundt , mens far foreviget hele seansen. Mor sjøl var og et par turer ned, det er gøy og ake.



Ellers så kan jeg jo vise hva jeg var og henta (kjøpte) på fredag...



Her er bilde av herligheten. Forhåpentligvis ser den slik ut når jeg er ferdig.. he he
Jeg har valgt litt andre farger enn hva som hadde blitt brukt i butikken.
Gleder meg til å starte på den.. Men foreløpig kan jeg bare studere mønstra...

torsdag 5. februar 2009

Sitter her på morrakvisten, med kaffekoppen og ser ut vinduet. ÅÅÅÅÅ .. hvor jeg ser frem til sol, varme og late dager på stranden. Ikke lenge til nå!

Ute er det slaps og grått..men heldigvis blir dagene lengre, og det nærmer seg raskt tia for.. hvor man blotter kroppen.. humm hva var det vekta sa sist??

Kanskje like greit at man kan ta på masse klær enda..slik at man skjuler litt. Ja ja, så raskt gikk det fra å være opptimist, til pessimist... men nakne ben på sanden, og havet som slår oppetter dem, er jo bare så godt ....

tirsdag 3. februar 2009

Idag hadde jeg jeg store planer om å starte på en lue til min datter, men dagen har gått, og sålangt er ikke det blitt lagt opp en eneste maske.

Symaskinen min hadde en liten feil, så den er sendt til reparasjon,så nå ligger det en del prosjekter å venter. Skal sy nye gardiner, et lappeteppe, og ei ny veske, som ligger å venter i div.deler på butikken. Skal dra og hente sypakken i dag.


Dette var den første vinhøne som jeg laga.. Den ble sydd i fjor, men siden jeg har ikke symaskinen min hjemme, så det ikke mye nytt som blir produsert.


Har sydd en del av disse, i forskjellige farger, og alle har blitt ringmerket. Synes det er kjekt å sy disse hønene, og nå går det ganske raskt.




Denne

kjenner dere sikker igjen.. Var med på "vennskapsuglen". Det er den eneste alongen jeg har vært med på, så langt, men det var kjekt...





mandag 2. februar 2009




Jeg må jo bare vise bilde av da jeg hadde et arbeidsuhell i fjor.. Skulle skyndte meg og sy ferdig noe som jeg skulle sende som gave, og som ordspråket sier..hastverk er lastverk.


Klarte å sy nålen i fingeren, hvordan...vet ikke. jeg dro fingeren til meg slik at nålen knakk, og satt bom fast inni fingeren.


Noe flau, ringte jeg til legevakten, og der ble jeg behandlet som et akutt tilfelle. Jeg hadde prøvd først å få nålen ut selv, men det gikk ikke. Den satt bom fast. Legen jobba i 45 min før han klarte å få den ut, og da hadde han satt hele 5 sprøyter i den ene fingeren. Jett om den var hoven.... Tilslutt fikk jeg en fin bandasje på, og alle syntes synn i meg...

Må jo si at det ble ikke sendt noe i posten, før en god stund senere...



Her om dagen var vi nede på stranda å gikk, da fant vi hvor skatten er begravd. .

Underlige naturen.

Elsker steiner, masse steiner. Nede på noen av strendene er det noen ganger masse stein, så er det litt dårlig vær, og vips, så er det en sandstrand der..Alt forandrer seg fra dag til dag, men det er det som gjør det så spennende. Dermed kan man finne slike skatter som man kan ta bilder av..

søndag 1. februar 2009

Har nå kommet inn i bloggverden, så
disse første innleggene vil bli litt testing.. så bær med meg.. mye å finne ut av.

Denne vesken sydde jeg til ei jeg er tante på! Må si meg fornøyd med den. Var litt rund i butikker ,og så på diverse vesker, før jeg laga utkastet til denne. Hun som fikk den var fornøyd, så da er i alt bra.